-2.1 C
De Bilt

Wereld Kinderkankerdag 2023: Avonturen van Maas vraagt om hulp

Het is morgen Wereld Kinderkankerdag. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Eén op de vier kinderen overlijdt aan deze ziekte. Op 15 februari is er elk jaar extra aandacht voor alle kinderen die getroffen zijn door kanker en hun naasten.

Wereld Kinderkankerdag

Heel veel kinderen en vrienden van Maas verzamelden de afgelopen weken foto’s van hartjes. Hier is een liefdevolle film van gemaakt, voor alle kinderen die ziek, herstellend of genezen zijn. Ook voor iedereen die iemand is verloren. De film is op 15 februari te zien via de social media kanalen van De Avonturen van Maas.

De Avonturen van Maas is opgericht door Maas. Maas, geboren in 2013, zet zijn ervaring met kanker om in een hartenwens: een magisch medicijn voor kinderen met kanker. Nu geneest 75% van de kinderen. Om alle kinderen met kanker te genezen, is nog veel onderzoek nodig.

De Avonturen van Maas zamelt daarom geld in voor de onderzoekers in het Prinses Máxima Centrum. Voor mensen die een donatie willen doen, is een QR-code beschikbaar. Op de website www.deavonturenvanmaas.nl is meer informatie beschikbaar over de stichting, doelen en activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio