9.5 C
De Bilt

Zeeuwen sturen positieve boodschap aan geslaagde jongeren

Middelburg – Tal van bekende en minder bekende Zeeuwen die een positieve boodschap meegeven aan de jongeren die dit jaar geslaagd zijn. Dat is de kern van de video die vandaag online gaat. “Als er één tijd is om uit te vinden wat je leuk vindt, is het nu. Studeren is ontdekken wie je bent en wat je wilt… Wees jezelf, dan komt het vanzelf goed.”

Afgelopen vrijdag riep zangeres Isabel Provoost, een van de bekende Zeeuwen in de video, de eindexamenscholieren in een korte video op om toch vooral hun diplomamap eens goed te doorzoeken en de brief “met liefs van Zeeland” te lezen. Deze clip werd alleen al op Facebook meer dan 50 keer gedeeld en bereikte al in korte tijd meer dan 10.000 mensen.

Donderdag 5 juli ontvangen de laatste eindexamenscholieren hun diploma met daarbij de felicitatiebrief. Met de lancering van de video krijgt die brief nu een gezicht. In de video zie je, naast Isabel Provoost onder andere MC Donson, snowboarder Erik Bastiaansen en gedeputeerden Harry van der Maas en Jo-Annes de Bat terug.

De videoboodschap is het startpunt van een online campagne, zodat de boodschap echt elke Zeeuwse geslaagde bereikt. Tal van Zeeuwse bedrijven, scholen en organisaties delen de clip en haken op hun eigen manier in op de boodschap. Zo zien scholieren dat hen juist in Zeeland een mooie toekomst wacht.

De film is online te vinden op YouTube en Facebook.

Link naar de film: https://youtu.be/JCpnY2jXjBI
Teaser film (live sinds 29 juni): https://www.youtube.com/watch?v=OezjJU69u_A

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio