Team Sportservice laat je rollen en rennen in de vakantie

Noordkop – De meivakantie zit vol activiteiten door Team Sportservice voor kinderen en jongeren. Neem nu Bubbel Voetbal en Panna Knock-Out. Twee sportieve en uitdagende spellen voor kinderen en jeugd. De Panna-challenge is woensdag 28 en donderdag 29 april, op 5 en 6 mei kunnen deelnemers aantreden voor Bubbel Voetbal.

Je hebt ze vast wel eens gezien: die enorme opblaasbare ballonnen die over een veld rennen en rollen achter een bal aan. Het ziet er dolkomisch uit. Buitelend over elkaar heen. Maar het is nog best een klus om met zijn allen de bal in het andere doel te krijgen. Jeugd van 12 tot 26 jaar kan het zelf uitproberen in de meivakantie.

Bubbel Voetbal - Regio Online
Fotocredits: (Team Sportservice)

Lid zijn hoeft niet

Team Sportservice, jongerenwerk LINK en voetbalverenigingen DWOW in Wieringerwerf en Vios in Warmenhuizen slaan de handen ineen en bieden deze activiteit aan in blokken naar leeftijd. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van een van de voetbalverenigingen.

Verschillende voetbalchallenges

Terwijl ze op de velden van DWOW en Vios aan de gang gaan met Bubbel Voetbal, kunnen andere jongeren zich uitleven tijdens de Panna Knock-Out challenge. “Ook zo’n spel waarin je helemaal kunt opgaan”, vertelt Manon Verblaauw van Team Sportservice. “Je speelt anderhalf uur lang verschillende challenges, waaronder een Panna Knock-Out. Het gaat erom het snelst drie punten te halen door een panna te maken. Verder kun je je voetbalskills laten zien met de smartgoals, je schotsnelheid testen met de snelheidsmeter en verschillende spellen spelen met onze virtual reality- brillen.”

Leeftijdsblokken

Deze activiteiten zijn op de terreinen van voetbalverenigingen Vesdo in Schagerbrug en in Nieuwe Niedorp. Jeugd vanaf 10 jaar kan meedoen. De deelnemers worden ingedeeld in leeftijdsblokken tot 26 jaar. Toeschouwers zijn niet toegestaan

Team Sportservice

Meer informatie en inschrijven Voor het Bubbel Voetbal en de Panna Knock-Out kun je je inschrijven via Noord-Holland Actief . Wie een team van minimaal twaalf en maximaal zestien personen wil aanmelden voor de Bubbel Voetbal kan een mail sturen naar Manon Verblaauw: mverblaauw@teamsportservice.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img