15.1 C
De Bilt

de actie woningisolatie is van start voor Woningeigenaren in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht Samen met het Regionaal Energieloket organiseert gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een actie voor woningisolatie. Met een scherpe prijs dankzij groepsvoordeel, installatie door een betrouwbare vakspecialist en een persoonlijke offerte op maat. De actie loopt tot en met 11 maart 2022. Vrijblijvend inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/acties of via de QR code.

Isoleren voor een lagere energierekening en een comfortabele woning

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Hierdoor blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo kunt u flink besparen op uw energierekening én het klimaat helpen.

Zo werkt de vloer-, bodem-, spouwmuurisolatieactie

De installateur bekijkt of de woning geschikt is voor isolatie en maakt een persoonlijke, vrijblijvende offerte. In december kan hij al de eerste offertes maken. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning wilt laten isoleren.

Foto Gemeente Hendrik Ido Ambacht

Voordelen van een ervaren installatiebedrijf

Voor de actie is een ervaren isolatiebedrijf uit de regio geselecteerd. Dit bedrijf biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Tijdens de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf het werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs. Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.

Meer weten?

Kom naar de gratis online informatieavond woningisolatie op 9 februari!

Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u meer informatie over de isolatieactie én over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, het Regionaal Energieloket en het isolatiebedrijf zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wanneer? Woensdag 9 februari van 19.30 tot 20.30 uur.
Aanmelden: via www.regionaalenergieloket.nl/acties > (Vul uw postcode in, Klik op ‘Isolatieactie’ en ‘Aanmelden informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link).

Vragen?

Hebt u vragen over de actie of andere vragen over energiebesparen? Neem gerust contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of 088-5254110.

Makkelijk en voordelig energie besparen

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht organiseert samen met het Regionaal Energieloket tot juli 2022 diverse acties om inwoners te helpen met energie besparen. Dit kan dankzij subsidie vanuit de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio