0.6 C
De Bilt

Eerste Nederlandse Calisthenics Flashmob geeft veel bekijks in Dordrecht

Op zondag 17 september vond de eerste Nederlandse Calisthenics Flashmob plaats op het Statenplein in Dordrecht. Wie zich op dat moment op het Statenplein bevond, werd verrast door het harde geluid van een Alarm die overging in stevige Trap beats.

Initiatiefnemer Jason Bonam en zijn team van calisthenics atleten hebben een mooie en spectaculaire calisthenics show gegeven. Het winkelend publiek stond ademloos naar de atleten te kijken die hun beste kunsten op de bars en op de grond lieten zien.

Enthousiaste atleten

De atleten afkomstig uit Dordrecht, Papendrecht, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse en Krimpen aan den IJssel in de leeftijd van 22 tot 73 jaar hadden veel bekijks en genoten daar ook van. Voor hen smaakt de Flashmob naar meer en zullen er zeker meer Flashmobs in het land volgen. 

Naast de Flashmob show was er ook voor de kids een challenge en werden zij uitgedaagd om het langste push-ups te kunnen doen. De Flashmob Push -Up Challenge leverde 4 trotse winnaars op in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

Calisthenics Flashmob

De Calisthenics Flashmob werd georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek waarin Dordrecht één van de Hostcities is en als promo voor de sport calisthenics. De activiteit werd georganiseerd door calisthenics expert Jason Bonam en mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dordrecht, i.s.m. Dordt Sport, OBD, Evenementenbureau Dordrecht en Dordtse ondernemers.

Meer informatie

Meer info over de sport calisthenics en activiteiten kan je vinden op de Facebookpagina Calisthenics Project https://www.facebook.com/CalisthenicsProject/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio