9.2 C
De Bilt

Gemeente organiseert Vrijwilligersevenement

Sommelsdijk – Vrijwilligers vormen een belangrijke basis voor onze samenleving; hun inzet is onmisbaar. Om de vrijwilligers op Goeree-Overflakkee in het zonnetje te zetten, organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee op vrijdag 13 april een Vrijwilligersevenement in het Prieel van De Staver in Sommelsdijk.

 Vrijwilligersevenement

Bent u als vrijwilliger actief op Goeree-Overflakkee? Dan bent u van harte welkom om de avond bij te wonen en te genieten van een heerlijke maaltijd. Het thema van deze avond is ‘Gala’. “Ik hoop veel van de op Goeree-Overflakkee actieve vrijwilligers in hun mooiste kleding over onze rode loper te zien lopen.”, aldus wethouder Gerrit de Jong. Het wervelende duo Fem & Daan zal de presentatie en muzikale omlijsting van de avond verzorgen.

 Programma

  • 16:30 uur        Inloop
  • 17:30 uur        Welkomstwoord
  • 17:40 uur        Aanvang Gala-diner
  • 19:00 uur        Woord van waardering door wethouder Gerrit de Jong
  • 19:10 uur        Nagerecht
  • 20:00 uur        Borrel en gezellig samenzijn
  • 21:00 uur        Afsluiting

Aanmelden

Iedereen die als vrijwilliger op Goeree-Overflakkee actief is, kan zich –bij voorkeur digitaal– voor deze avond aanmelden. Daarvoor kunt u het aanmeldformulier op de website gebruiken: www.goeree-overflakkee.nl/aanmelden. Heeft u geen computer of lukt het om een andere reden echt niet? Dan kunt u bellen met het Sociaal Meldpunt van de gemeente, via 14 0187 (optie 1). Bij de aanmelding wordt gevraagd naar een persoonlijke anekdote. Wat maakt het zo leuk of bijzonder om vrijwilligerswerk te doen op Goeree-Overflakkee? Aanmelden kan tot en met maandag 26 maart.

Om rekening mee te houden

De aanmelding is persoonlijk, het is daarom niet mogelijk om groepen aan te melden. Daarnaast is de ruimte in Het Prieel niet onbeperkt; we kunnen niet àlle actieve vrijwilligers van Goeree-Overflakkee een plek aan tafel bieden. Dat betekent enerzijds dat bij de aanmeldingen het vol = vol principe geldt. Anderzijds doen we een beroep op uw medewerking. Zijn er meerdere vrijwilligers binnen uw organisatie actief, dan vragen wij u om de mensen die niet eerder het Vrijwilligersevenement hebben bijgewoond eerst een kans te geven zich aan te melden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Vrijwilligersevenement? Neem dan contact op met Marijtje Pilon of Annemieke ’t Jonk, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: info@goeree-overflakkee.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio