8 C
De Bilt

Aftrap Sport- & Cultuurhopper Het Hogeland in Eenrum

De nieuwe editie van de Sport- & Cultuurhopper is vanaf maandag 11 september 2023 beschikbaar. Inwoners van Het Hogeland kunnen zich opgeven voor een groot aantal sport- en cultuurcursussen. Sportwethouder Karen Hansems overhandigt op donderdag 14 september het eerste exemplaar aan een leerling van het IKC De Linde in Eenrum.

Sport- en cultuurcursussen met de hopper

Met de Sport- & Cultuurhopper kunnen inwoners op een laagdrempelige manier kennismaken met een sport of sportieve activiteit. Gratis of tegen een kleine prijs. Het is een verzameling sport- en cultuurcursussen. Van verschillende sport- en cultuuraanbieders. Naast voetbal, volleybal of tennis, zijn er ook cursussen voor walking football, unihockey, zang of dans en nog veel meer sport- en cultuuractiviteiten.

De Sport- en Cultuurhopper is voor alle Hogelandsters. Voor jong en oud. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking is er voldoende aanbod om mee te kunnen doen.

Beweegteam Het Hogeland

Inwoners die zich willen inschrijven doen dat via de website van Beweegteam Het Hogeland. Dit is een samenwerking tussen de gemeente Het Hogeland, Huis voor de Sport Groningen en Jongerenwerk Barkema en de Haan. Samen zetten ze zich in voor een gezonde leefstijl voor jongen en oud. Met gedreven vakleerkrachten, sportcoaches, -consulenten en cultuurcoaches van Stichting Kunst- en Cultuurcentrum Het Hogeland. Let op: inschrijven voor de cursussen kan tot en met 10 oktober 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio