1.7 C
De Bilt

Anje Palland wint fotowedstrijd gemeentegids

Hoogezand – Op maandag 3 mei 2021 heeft burgemeester Adriaan Hoogendoorn Anje Palland persoonlijk ontvangen in De Poort om haar te feliciteren. Ze won de fotowedstrijd die door de gemeente is uitgezet in de zomer van 2020. Daarmee komt haar inzending, een foto van een prachtig stilleven in Woudbloem, dit jaar op de omslag van de nieuwe gemeentegids. De tweede en derde prijswinnaars zijn persoonlijk door de burgemeester gebeld en gefeliciteerd.

Prijswinnaars

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Ik vind de foto van Anje Palland erg mooi en aansprekend. De weerspiegeling van de mast in het water levert een mooie verticale lijn op naast de oude loodsen.” De 2e prijs ging naar Rinette Timmerman met haar foto van het Mammoetpad in de Heemtuin in Muntendam. Mieke ten Have ontving voor haar foto, van de Haanssluis in Hellum, de 3e prijs.

Prijs voor Anje Palland

De gelukkige winnaars krijgen een geldprijs van €75,- (1e prijs), € 50,- (2e prijs) en € 25,- (3e prijs). Dit prijzengeld is beschikbaar gesteld door Akse Media, de uitgever van de gemeentegids. Naast de foto´s van prijswinnaars zijn er nog 13 foto´s van andere inwoners in de gids geplaatst. De nieuwe gids wordt begin mei huis aan huis verspreid.

Fotowedstijd

Tijdens de zomer van 2020 heeft de gemeente inwoners opgeroepen om mee te doen aan een fotowedstrijd. Inwoners konden hun foto’s die ze maakten in Midden-Groningen aanleveren. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Wij hebben 120 mooie inzendingen ontvangen. Onze inwoners zijn er veel op uit getrokken in de prachtige natuurgebieden die onze gemeente rijk is. Graag bedank ik alle inzenders voor hun deelname.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio