10.6 C
De Bilt

Gemeentehuis Wedde krijgt passend afscheid van gemeente Westerwolde

Het gemeentehuis in Wedde is per 1 september 2022 gesloten. Vanaf deze datum zitten bijna alle ambtenaren en bestuurders samen op één plek in het gemeentehuis Sellingen. De balie Burgerzaken blijft voorlopig open in Wedde. Dat betekent dat u hier onder andere uw paspoort of rijbewijs kan aanvragen en ophalen.

Aan dit vertrek wil de gemeente aandacht besteden. De activiteiten vallen samen met de Lichtweek in Wedde. Dit is de week van maandag 5 t/m zaterdag 10 september 2022.

Programma activiteiten

Op twee dagdelen in de lichtweek is het mogelijk voor inwoners het gebouw, samen met een kleine foto-expositie, te bekijken. Zo kan voor de laatste keer het gemeentehuis worden bezocht. Dit kan op dinsdagmiddag 6 september van 13.30 – 16.00 uur en op de donderdagavond 8 september van 18.30 – 21.00 uur. Verder bezoeken de deelnemers aan de wandeling op woensdagmiddag 7 september het gemeentehuis.

Het licht gaat uit in Wedde

De activiteiten worden afgesloten met een lichtshow op donderdagavond 8 september bij het gemeentehuis. Deze lichtshow start om 21.30 uur. Na deze lichtshow gaat het licht voorgoed uit bij het gemeentehuis. Met dit programma hoopt de gemeente dat alle inwoners de mogelijkheid krijgen het pand, samen met een kleine expositie, te bezoeken. Voor het pand in Wedde wordt een nieuwe bestemming gezocht.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio