3.2 C
De Bilt

Naturalisatieceremonie gemeente Midden-Groningen

Hoogezand Op woensdag 18 januari hebben 13 inwoners van Midden-Groningen in het Huis van Cultuur en Bestuur in Hoogezand tijdens een naturalisatieceremonie het Bewijs van (bekendmaking) Nederlanderschap ontvangen uit handen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn.

Naturalisatieceremonie

Deze inwoners zijn oorspronkelijk afkomstig uit Jamaica, Syrië, België, Senegal, Indonesië, Burma, Eritrea en Nederland. Zij hebben met een eed of belofte de verklaring van verbondenheid afgelegd, waarna de burgemeester hen het Bewijs van Nederlanderschap heeft overhandigd.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Tijdens deze ceremonie hebben inwoners van Midden-Groningen met heel verschillende achtergronden het Nederlanderschap gekregen. Iedereen komt met zijn of haar eigen verhaal naar Nederland. Iedereen brengt zijn of haar eigen geschiedenis mee. Achtergronden kunnen heel verschillend zijn. Sommige kinderen zijn in Groningen geboren. Ik hoop dat al deze inwoners zich goed op hun plek voelen in onze gemeente en wens hen een goede toekomst als Midden-Groningers en als Nederlanders.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio