14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Al hardlopend langs de meest interessante plekjes op Campus Groningen: het kan weer tijdens de Campus Trail 2023. De vierde editie van dit hardloopevent vindt plaats op vrijdag 15 september.

Campus Trail

De Trail gaat op vrijdag 15 september om 15.30 uur van start en zal onder andere langs en door gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen gaan, door sportfaciliteiten en horeca. “Op dit moment wordt de route uitgestippeld en het belooft weer een verrassende route te worden, met leuke obstakels, trappen en onontdekte plekken”, aldus Amber van der Schaaf, manager communicatie en events bij Campus Groningen.

Hardlopend de campus ontdekken
Hardlopend de campus ontdekken – Foto: Campus Groningen

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor deelname aan de Trail via Inschrijven Campus Trail. Een regulier ticket kost €14,50. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs. Meedoen als bedrijventeam? Stuur een mail naar Amber van der Schaaf (amber@campusgroningen.nl). Voor vragen neem contact op door een mail te sturen aan info@campusgroningen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio