5.2 C
De Bilt

Nieuwjaarsreceptie gemeente Westerwolde op 12 januari 2023

De gemeente Westerwolde organiseert op 12 januari een nieuwjaarsreceptie in Hotel Boschhuis in Ter Apel. Inwoners en relaties zijn welkom om op deze avond samen met burgemeester en wethouders een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Tijdens de bijeenkomst maakt burgemeester Jaap Velema ook de winnaar van de verkiezing ‘Westerwolder van het Jaar’ bekend.

Het nieuwe jaar van Westerwolde

Om 20.00 uur opent burgemeester Jaap Velema de avond met een nieuwjaarstoespraak. Daarna volgt een gezamenlijke toost op het nieuwe jaar met aansluitend de bekendmaking van de ‘Westerwolder van het Jaar’. De winnaar van deze verkiezing ontvangt een prijs die is ontworpen door hoofdsponsor Edelsmederij Goudwicht uit Oudeschans. Tot slot is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten met burgemeester, wethouders en andere aanwezigen.

Welkom op nieuwjaarsreceptie

Inwoners uit de gemeente Westerwolde zijn van harte welkom om bij de nieuwjaarsreceptie aanwezig te zijn. De deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend. Aanmelden voor de receptie is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio