-2 C
De Bilt

Oldambt vraagt inwoners advies bij zoektocht nieuwe burgemeester

Oldambt – Gemeente Oldambt gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester. Dat is geen gemakkelijke taak, want de in april overleden burgemeester Pieter Smit laat warme herinneringen na. Locoburgemeester Laura Broekhuizen loodste Oldambt door de moeilijke periode na het overlijden van Pieter. En sinds vorige week is Rika Pot de waarnemend burgemeester van Oldambt. Zij blijft ongeveer een half jaar en in die periode zoeken we met grote zorgvuldigheid naar dé nieuwe burgemeester.

Laat ons weten wat u van de nieuwe burgemeester verwacht

Wij vinden het belangrijk om te horen welke wensen u heeft voor de nieuwe burgemeester. Daarom vragen we alle Oldambtsters om hun mening te geven. Dit kan via een speciale enquête die vanaf vandaag open staat:

Direct naar de vragenlijst

Reageren kan tot en met 9 juli

Bent u inwoner van Oldambt? Dan nodigen we u uit om ons uiterlijk op 9 juli te laten weten wat u zoekt in een nieuwe burgemeester. Dit kan via de online vragenlijst.
Vindt u het lastig om de vragenlijst digitaal in te vullen? Dan kunt u bij de receptie van het gemeentehuis in Winschoten een vragenlijst invullen. U kunt de vragenlijst ook op papier aanvragen via ons telefoonnummer (0597) 48 20 00.
Wat doen we met uw mening?
In de vacaturetekst wordt een apart hoofdstuk opgenomen met wat u als inwoner belangrijk vindt. Het heeft daarom zeker zin om uw mening te geven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio