10 C
De Bilt

Ondernemersavond Midden-Groningen ‘Next generation’

Midden-Groningen – Zo’n 200 ondernemers uit Midden-Groningen woonden op 26 april de ondernemersavond bij in het Kielzogtheater in Hoogezand. Trendwatcher Richard van Hooijdonk vertelde het publiek wat hen de komende jaren allemaal te wachten staat. Digitale ontwikkelingen volgen zich in razendsnel tempo op en ook de consument stelt andere, vernieuwde eisen aan een product. Kunnen de ondernemers mee met de ontwikkelingen, geloven zij in verandering?

De nieuwste generatie weet daar goed mee om te gaan. Op het podium verschenen twee jonge en innovatieve ondernemers, opgegroeid en gevestigd in Hoogezand: Riklis Karto en Max Holthausen. In een filmpje vertelden zij elkaar over hun bedrijf. Max over de totstandkoming van de Hesla, de op waterstof rijdende Tesla, en Riklis over zijn succesvolle activiteiten als ‘hairarchitect’. Bekende Groningers en topsporters komen graag in zijn salon.

Fotografie: Reyer Boxem

Zoveel talent in de regio, daar mag je trots op zijn. En dat is de gemeente ook! Jaap Borg, ooit zelf in de zaal als ondernemer, stond nu op het podium als trotse wethouder Economische Zaken. “Als gemeente moeten we proberen mee te gaan in de veranderende wereld. Dat is niet eenvoudig, maar als wethouder en ex-ondernemer ga ik daar vol voor!”

 

Tijdens de borrel werd veel nagepraat over de toekomst, het was een inspirerende avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio