15.7 C
De Bilt

Paasommetje Veendam, een sportieve activiteit voor het gezin

Veendam – Op woensdag 31 maart 2021 organiseert Veendam Beweegt “Paasommetje Veendam”. Loop een route door Borgerswold en probeer de Paasopdrachten te ontdekken en op te lossen. Meedoen kan individueel, in duo’s of met het gezin.  

Paasommetje Veendam

Het Paasommetje, een wandeling van ongeveer 2 kilometer, start bij de Borgerswoldhoeve, Flora 2 in Veendam. Bij de start wordt een route- en opdrachtkaart uitgedeeld. Aan de hand van de kaart wordt een route gelopen waarbij allerlei leuke Paasopdrachten voorbij komen. De route eindigt weer bij de Borgerswoldhoeve en hier wordt bekeken of de Paasopdrachten goed zijn opgelost.

Aanmelden

Het Paasommetje start woensdag 31 maart 2021 tussen 15:00 tot 16:00 uur. In verband met de corona richtlijnen wordt er niet gezamenlijk gestart en is aanmelden noodzakelijk. Na het aanmelden wordt in overleg een starttijd afgesproken. Deelnemen kan met het gezin, in duo’s, maar het is ook mogelijk om individueel aan de activiteit deel te nemen.

Groepjes van maximaal 4 personen

Groepjes mogen uit maximaal 4 personen bestaan, waarbij onderling altijd 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Geef het aantal deelnemers duidelijk aan bij het aanmelden. Deelname aan de activiteit is gratis en alle deelnemers krijgen na afloop een leuk Paaspresentje. Opgeven voor het Paasommetje kan telefonisch via: 06 8685 6864 of per mail: veendambeweegt@veendam.nl.


Veendam Beweegt!

Veendam beweegt is het platform van de gemeente Veendam waarop een overzicht staat met alle sport- en beweegactiviteiten die georganiseerd worden in de gemeente. Deze website is de verzamelplaats voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Het platform bevat informatie voor inwoners, sportverenigingen en scholen. Ook alle sportaanbieders en het laatste sportnieuws uit de gemeente staan op het platform vermeld. Blijf op de hoogte van alle sportieve activiteiten via: www.veendambeweegt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio