12.7 C
De Bilt

Prijzen voor fotowedstrijd gemeentegids 2018 Veendam

Veendam – Op maandag 20 november 2017 heeft wethouder Jaap Velema namens de jury de prijzen aan de drie winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018 uitgereikt.

Fotowedstrijd

Voor de gemeentegids van 2018 werd voor de derde keer een fotowedstrijd met prijzen georganiseerd waar inwoners van Veendam aan mee konden doen. De drie winnende foto’s krijgen een plek in de gemeentegids en ontvangen een waardebon. Alle 41 ingestuurde foto’s zijn beoordeeld door een jury bestaande uit wethouder Jaap Velema, Veendammers van het Jaar Henk Spelde en Mia van Selling en vakfotograaf Bert Buiring. Wethouder Jaap Velema: “De thema’s van de foto’s waren dit jaar heel verschillend. Het was voor ons als jury dan ook niet eenvoudig om de drie mooiste foto’s te kiezen. De winnende foto’s laten alle drie een mooi stukje Veendam zien. Wat opviel is dat er dit jaar meerdere foto’s met personen erop zijn ingezonden. Hier werden wij als jury erg blij van.”

Winnende foto’s en prijzen

De winnende foto is van Jaap van Essen en is gemaakt in Borgercompagnie. De foto bevat mensen en geeft met de schapen op de achtergrond een mooi en actueel stukje Veendam weer. De tweede prijs is voor Mariël de Vos met haar foto van de fontein op het Lloydsplein. De fontein is de entree van Veendam en is ook een herkenbare foto. Daarnaast zit er beweging in de foto. De derde prijs is voor Wim Vahrenhorst. Zijn foto van de haven aan de Molenstreek bevat mensen en geeft een gezellige sfeer weer in een mooi stukje van Veendam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio