19.2 C
De Bilt

Nachtleven Hooge Boezem achter Haastrecht

Haastrecht – Op zaterdag 26 oktober beleef je de Nacht van de Nacht in de Hooge Boezem achter Haastrecht. Onder begeleiding van boswachters van het Zuid-Hollands Landschap ga je van 20.00 tot 22.00 uur op zoek naar het nachtleven.

Hooge Boezem

De veenweidenpolders van de Krimpenerwaard zijn eeuwenoud. Samen gaan we in het donker op pad door dit gebied en vertellen gidsen van het Zuid-Hollands Landschap, de 6e Boezemmolen, de sterrenwacht Krimpenerwaard en de Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard, volop over het nachtleven in dit fantastische vogelparadijs.

Zaklamp meenemen

Als het weer het toelaat bekijken we nachtvlinders met hulp van de vlinderwerkgroep. Neem een zaklamp mee en vind je weg op gevoel. Kijk bij helder weer ook eens naar boven en geniet van de sterrenhemel.

Nacht van de Nacht op Hooge Boezem

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Locatie en meer informatie

Meld je op tijd aan op www.zhl.nl/natuuragenda want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over aanmelden, kosten en locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio