10.1 C
De Bilt

Ook in 2019 weer Kom binnen bij bedrijvendagen

Krimpenerwaard – Ook in 2019 worden de Kom binnen bij bedrijvendagen weer gehouden. In deze week kunnen werkzoekenden, studenten en scholieren op bezoek gaan bij heel diverse bedrijven en organisaties in zeven gemeenten in het Groene Hart. Op deze manier kunnen werkzoekenden vrijblijvend binnenkijken en praten over een baan of een stage.

Bedrijvendagen

Bedrijven en organisaties in alle branches krijgen interessant potentieel personeel over de vloer. De Kom binnen bij bedrijvendagen waren afgelopen jaar een succes. In 2018 deden 67 bedrijven en organisaties uit de Krimpenerwaard mee, maar liefst 50% méér dan het jaar ervoor! Ook hebben zich een kleine 300 bezoekers aangemeld. Van editie 2019 wordt net zoveel verwacht. Kom binnen bij bedrijven 2019 vindt plaats van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019.

Iedereen kan meedoen

Kom binnen bij bedrijven is voor bedrijven en organisaties dé kans om in contact te komen met potentiële medewerkers van verschillende opleidingsniveaus en met scholieren en studenten die stage willen lopen. Voor iedereen die een baan of stage zoekt of die eraan denkt om het roer eens helemaal om te gooien is Kom binnen bij bedrijven een vrijblijvende manier om de mogelijkheden te verkennen.

Meer informatie en inschrijven

Bedrijven en geïnteresseerden kunnen zich vanaf vorige week aanmelden via www.kombinnenbijbedrijven.nl. Bedrijven en organisaties krijgen hier tips om hun bedrijfsbezoek tot een succes te maken. Op www.kombinnenbijbedrijven.nl is ook voor werkzoekenden veel handige informatie te vinden. Nieuws en weetjes worden ook worden gedeeld via social media van onder meer de deelnemende bedrijven. Tip 1 is: noteer maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 in de agenda!

Succesvol initiatief

Kom binnen bij bedrijven is geïnitieerd door het regionale platform Groene Hart Werkt! Via dit platform werken bedrijfsleven, onderwijs én overheid samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. Kom binnen bij bedrijven wordt nu al voor de zesde keer georganiseerd. In 2018 ontvingen bijna 300 bedrijven in de buurt meer dan 1000 geïnteresseerden. Tientallen van hen vonden een nieuwe baan of stage. Aan editie 2019 doen de volgende gemeenten mee: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio