14.2 C
De Bilt

Maatschappelijke Beursvloer Parkstad aan Zet

Kerkrade – De derde editie van Maatschappelijke Beursvloer ‘Parkstad aan Zet’ vindt plaats op dinsdag 9 mei 2017. Bedrijven en maatschappij betrokken organisaties ontmoeten elkaar tussen 13.00 uur en 17.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion om op informele manier diensten voor wederdiensten te ruilen.

Match
De Maatschappelijke beursvloer is een regionaal evenement, waarbij bedrijven en maatschappij betrokken organisaties elkaar ontmoeten en eventueel een kwalitatieve match maken. Bij een match helpt een ondernemer een maatschappij betrokken organisatie, bijvoorbeeld met het maken van een flyer of het maken van een fietsenhok. In ruil daarvoor doet de organisatie iets terug voor de ondernemer, bijvoorbeeld het organiseren van een teamdag. De matches worden vastgelegd door een notaris.

Parkstad aan Zet
Maatschappelijke Beursvloer Parkstad aan Zet is een project van welzijnsorganisaties Alcander en Impuls, in samenwerking met Monuta, Rabobank Parkstad Limburg, Roda JC Midden in de Maatschappij, Sevagram en Weller.

In 2013 werd Maatschappelijke Beursvloer Parkstad aan Zet voor het eerst georganiseerd. Het leverde meer dan 200 uitgevoerde matches op. Bij de tweede editie in 2014 waren er 70 bedrijven en 80 maatschappelijke organisaties aanwezig en werden er 230 matches vastgelegd door de notaris.

Aanmelden
Bedrijven en maatschappelijk betrokken organisaties kunnen zich aanmelden via www.parkstadaanzet.nl. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio