17.2 C
De Bilt

Rita van Breugel interim-gemeentesecretaris en algemeen directeur gemeente Simpelveld

Rita van Breugel is door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Simpelveld benoemd tot interim-gemeentesecretaris / algemeen directeur. Zij start op 9 januari 2023. De gemeentesecretaris / algemeen directeur is de belangrijkste adviseur van het college en is daarnaast het hoofd van de ambtelijke organisatie.

Rita van Breugel

Van Breugel is een ervaren (interim) gemeentesecretaris en (interim) directeur. Zij heeft sinds 1984 gewerkt in verschillende management- en eindverantwoordelijke functies en is bekend met de vraagstukken die spelen binnen de gemeentelijke overheid/publieke sector en in maatschappelijke organisaties.

Waarnemend burgemeester Dion Schneider is blij dat de gemeente Simpelveld een ervaren kracht als Rita van Breugel aan zich weet te binden. “Rita van Breugel is door haar ervaring uitermate geschikt om ons te helpen de organisatie door te ontwikkelen” stelt hij.

Van Breugel zal op interim-basis de functie van gemeentesecretaris / algemeen directeur vervullen, totdat deze vacature definitief wordt ingevuld. Naar verwachting zal met de werving hiervoor worden gestart, nadat de benoemingsprocedure voor de nieuwe burgemeester is afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio