6.9 C
De Bilt

Rob Sluijsmans nieuwe gemeentesecretaris Gemeente Gulpen-Wittem

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de heer Rob Sluijsmans (44) te benoemen tot gemeentesecretaris/algemeen directeur van de Gemeente Gulpen-Wittem. Hij start op 1 september 2023 in zijn nieuwe functie. Sluijsmans is daarmee eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie en is de eerste adviseur van het college van burgemeester en wethouders.

Het college is blij met zijn benoeming en ziet in Sluijsmans een energiek persoon, die met zijn ervaring veel kan betekenen voor de ambtelijke organisatie en voor het college van burgemeester en wethouders. Zij herkennen in hem een leider met overtuigingskracht en besluitvaardigheid, die zich sterk maakt voor de maatschappelijke opgaven van de gemeente. Rob Sluijsmans: “Ik ben dankbaar en trots om mijn loopbaan in het mooiste stukje van Nederland als gemeentesecretaris voort te zetten.”

Achtergrond Rob Sluijsmans

Rob heeft tijdens zijn loopbaan bij verschillende (veelal gemeentelijke) overheidsorganisaties gewerkt en is vanaf 1 januari 2017 in dienst bij de Gemeente Gulpen-Wittem. Hij trad toen als loco-secretaris/directeur toe tot het directieteam. Eerder dit jaar werd hij door het college benoemd tot waarnemend gemeentesecretaris/algemeen directeur.

Procedure

De vacature is volgens het wervings- en selectiebeleid ingevuld en de selectieprocedure is met een brede betrokkenheid vanuit de organisatie, inclusief de ondernemingsraad als onderdeel van de selectiecommissie, doorlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio