8.8 C
De Bilt

Speelpret tijdens Winktersjpas in de Rodahal!

Ook dit jaar kan er in de kerstvakantie weer volop gespeeld worden tijdens het gratis evenement Winktersjpas in de Rodahal in Kerkrade. Op donderdag 28 december 2023 is tussen 10 uur en 17 uur de Rodahal omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar. “Met Winktersjpas in de Rodahal bieden wij voor alle kinderen in de kerstvakantie een mooi sport- en beweegevent aan, dat ook nog eens gratis toegankelijk is”, aldus wethouder Alexander Geers (Sport).

Winktersjpas ook voor de allerkleinsten

Er zal een aparte ruimte voor de jongste kinderen tot en met 6 jaar beschikbaar zijn. Zo kunnen de kleine kinderen veilig en in hun eigen tempo spelen. In de andere zalen kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar op diverse speeltoestellen klimmen, klauteren, springen en rollebollen.

Van silent disco tot knutselen

Na het bijkomen van al het klimmen en klauteren kunnen de kinderen dansen in de silent disco, knutselen en kleuren, meedoen aan workshops, en grappige foto’s laten maken in de fotohoek. Tijdens dit evenement kunnen kinderen lekker bewegen. Er staat ook een watertap dus neem ook je eigen bidon mee. Dat is gezond voor lichaam én geest!

Samen

Winktersjpas in de Rodahal is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Kerkrade in samenwerking met Jeugd- en Jongerenwerk Impuls en The Move Factory.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio