11.7 C
De Bilt

Uitstralingsprijs 2022 voor Paus Franciscusgroep uit Wijlre

Gulpen-Wittem – Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem kent de Uitstralingsprijs 2022 toe aan de Paus Franciscusgroep uit Wijlre. Dit gebeurt op advies van het Uitstralingscomité.

Paus Franciscusgroep

De Paus Franciscusgroep, Bie Truuj en de Hoeskamer zijn alle drie vrijwilligersorganisaties en vormen samen stichting M Viefentwintig (beter bekend als de Paus Franciscusgroep Wijlre). De Paus Franciscusgroep bestaat uit een coördinatiegroep van 8 personen en 26 vrijwilligers. De Paus Franciscusgroep helpt en ondersteunt inwoners van Gulpen-Wittem die daar behoefte aan hebben. Welke hulp er geboden wordt hangt af van de hulpvraag, variërend van fysieke en/of administratieve ondersteuning tot en met het organiseren van activiteiten.

Zij zijn van grote betekenis voor iedereen die hulpbehoevend is en vormen door middel van al hun inspanningen een enorme steun en toeverlaat voor de gemeenschap van Gulpen-Wittem. De Paus Franciscusgroep is een bron van inspiratie voor wat betreft de manier waarop inwoners en overige betrokken partijen omzien naar elkaar én omgaan mét elkaar. We hopen dat nu en in de toekomst veel inwoners met een hulpvraag hun weg naar de Paus Franciscusgroep weten te vinden.

Uitstralingsprijs

De gemeente reikt ieder jaar tijdens de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst de Uitstralingsprijs uit aan een persoon, vereniging of stichting die een positieve bijdrage heeft geleverd aan de leefbaarheid en/of de gemeente in een positief daglicht heeft gesteld. Deze bijzondere prestatie geeft aanleiding om waardering, respect en dank te uiten aan de initiatiefnemers. De prijs bestaat uit een oorkonde en een beeldje dat speciaal voor de Uitstralingsprijs door Pierre Lumey is vervaardigd.

Uitreiking

U bent van harte welkom bij de uitreiking van de Uitstralingsprijs tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 1 januari 2023. De Nieuwjaarsbijeenkomst start om 12.30 uur. De Uitstralingsprijs wordt rond 13.30 uur uitgereikt.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio