17.2 C
De Bilt

Vrienden van Heerlen Schoon in het zonnetje gezet

Wethouder Marco Peters (Beheer en Onderhoud) heeft het jaarlijkse bedankje voor de Vrienden van Heerlen Schoon uitgereikt aan een aantal vrijwilligers van dit initiatief. Ook alle andere vrijwilligers ontvangen het presentje voor hun inzet het afgelopen jaar.

Vrienden van Heerlen Schoon

“In een schone stad is het fijner om te wonen, werken en leven. De Vrienden van Heerlen Schoon dragen daar ieder jaar opnieuw hun steentje aan bij. Betrokken mensen maken Heerlen beter en daarom waardeer ik hun inzet enorm. Dit cadeautje is een kleine blijk van dank voor het afgelopen jaar,” licht Marco Peters toe.

Vrienden en Helden van Heerlen Schoon maken alleen of in een team een straat of wijk schoon door het opruimen van zwerfafval. Helden van Heerlen Schoon zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar, Vrienden van Heerlen Schoon zijn allemaal ouder dan 12 jaar. Beide groepen bepalen zelf hoe vaak zij schoonmaken of dat het een eenmalige actie betreft. De gemeente Heerlen zorgt ervoor dat de vrijwilligers de juiste spullen in bezit hebben om hun werk te kunnen doen.

Iedereen kan Vriend of Held van Heerlen Schoon worden, of een eenmalige schoonmaakactie organiseren. Interesse? Aanmelden kan via www.heerlen.nl/schoonmaakactie-organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio