9.3 C
De Bilt
woensdag, 25 mei 2022

Intentieverklaring kindvoorziening Altweerterheide

Weert – De projectgroep ‘Kindvoorziening Altweerterheide’ heeft een volgende stap gezet richting een toekomstbestendige kindvoorziening op de huidige plek van Basisschool St. Jozef. De ontwerpfase kan nu starten.

Programma van eisen

Sinds september 2017 spant de projectgroep zich in om een toekomstbestendige invulling te geven aan basisschool St. Jozef. Dit heeft geleid tot een ‘programma van eisen’ waarin de partners (schoolbestuur Eduquaat, Stichting Verbreding Basisschool Altweerterheide en gemeente Weert) een gezamenlijke visie en eisenpakket hebben uitgewerkt. Dit programma van eisen wordt gebruikt bij het nemen van de volgende stap; de ontwerpfase. De verwachting is dat de ontwerpfase eind 2018 wordt afgerond en een concreet beeld geeft van de toekomstige kindvoorziening Altweerterheide.

Intentieverklaring

Om de samenwerking tussen de betrokken partijen te bekrachtigen en om een akkoord te geven op het programma van eisen hebben Frank Cuppers, namens schoolbestuur Eduquaat, Bert Jansen, namens Stichting Verbreding Basisschool Altweerterheide, en Geert Gabriëls, namens de gemeente Weert, onlangs een intentieverklaring ondertekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio