9.9 C
De Bilt

Briljanten huwelijk echtpaar van Heemskerk-van Horssen

Gorinchem – Zaterdagmiddag bezocht burgemeester Reinie Melissant-Briene het echtpaar van Heemskerk-van Horssen in de Oosterbliek om hen te feliciteren met hun 65-jarige huwelijksjubileum.

De heer (Wim) en mevrouw (Klazien) van Heemskerk-van Horssen leerden elkaar kennen tijdens de hand- en nijverheidstentoonstelling in Gorinchem. Mevrouw liep op de Langedijk met haar vriendinnen richting de tentoonstelling, die Buiten de Waterpoort werd gehouden, en troffen daar 3 vriendelijke heren aan. Ze hadden een gezellige middag en aan het einde van de middag bracht meneer haar naar Hellouw. Tijdens deze lange rit vanuit Gorinchem is de vonk overgeslagen.

Na hun trouwen zijn de heer en mevrouw van Heemskerk-van Horssen in Dalem gaan wonen.  Mevrouw van Heemskerk zorgde in die tijd voor haar ouders in Hellouw en haar schoonouders in Dalem. Meneer van Heemskerk werkte bij Grotius Beton.

 

Gelukkig leven

Het echtpaar was altijd gek op lezen, samen puzzelen en kaarten. Helaas kunnen ze hun gezamenlijke hobby niet meer uitoefenen omdat de gezondheid van de heer van Heemskerk dit niet meer toe laat. Ondanks dat zijn ze nog altijd erg gelukkig met elkaar, hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

 

Uitbreiding van het gezin

Samen kregen zij twee dochters en twee zonen, de familie is inmiddels uitgebreid met acht kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

 

Viering van het jubileum

Het 65-jarig jubileum is uitgebreid gevierd in de Oosterbliek met vrienden en familie onder het genot van een hapje en een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio