13.8 C
De Bilt

Dag Zonder Drempels 2023 in Vlaardingen opent met trouwen voor 1 dag

Zaterdag 19 augustus wordt voor de 15e keer de Dag Zonder Drempels georganiseerd in Vlaardingen.  Van 12.00 tot 17.00 uur is het feest voor mensen met en zonder beperking op het terrein van het Zomerterras in het Oranjepark.  Dit jaar wordt deze fantastische dag geopend met het sluiten van een huwelijk voor 1 dag. Cheyenne en Bjorn geven elkaar op het podium het ja-woord.

Vorig jaar was het voor de eerste keer mogelijk om voor 1 dag te trouwen op de Dag Zonder Drempels. Met je vriend of vriendin, je begeleider en er zijn zelfs huwelijken gesloten tussen moeder en zoon. 

In een echte trouwjurk, door een echte trouwambtenaar en met echte trouwfoto’s. Door het daverende succes is deze activiteit dit jaar terug op de Dag Zonder Drempels.

Dag Zonder Drempels wil alle mensen, met en zonder beperking, met elkaar laten optrekken, laten spelen en een fantastische, onbezorgde middag bezorgen. Je kunt er knutselen, dansen in de stille disco, 

lekker eten en drinken, cake versieren, schminken, in de draaimolen en snoezelbus, water spuiten met de brandweer en nog veel meer. Ook zijn er veel muzikale artiesten: Rita Young, Kees met dubbel OO, 

Sandy Struijs, BEM en Tijdloos maken hun opwachting. En dan komt er ook nog een verrassingsoptreden.

Dag Zonder Drempels

In het voorjaar van 2007 werd op initiatief van twee Vlaardingse stichtingen, De Sjaak Foundation en De Mikkies, de stichting Dag Zonder Drempels in het leven geroepen. 

Mede door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, fondsen, artiesten en (lokale) ondernemers zijn alle activiteiten gratis. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio