15.8 C
De Bilt

Feestelijke opening De Plint in Capelle Oostgaarde op 14 maart

Bewoners van Oostgaarde die De Plint nog niet kennen, zijn extra welkom op dinsdagmiddag 14 maart vanaf 12.00 uur bij de officiële opening, met heerlijke hapjes en leuke activiteiten voor de kinderen. Alle bewoners van Oostgaarde zijn van harte welkom!

Bij De Plint kunnen bewoners bij de Wijkwinkel terecht en bij de spreekuren van Havensteder en de Stadsmarinier. Ook vinden er coaching gesprekken op afspraak plaats met betrekking tot jongeren en is er open inloop voor bijvoorbeeld jongeren, mantelzorgers, senioren en Poolse bewoners.

Bewoners van Oostgaarde zijn van harte welkom om kennis te maken met De Plint vanaf 12.00 uur. Er is popcorn en er zijn lekkere hapjes en soep gemaakt door buurtbewoners.

Officiële opening

De officiële opening is om 15.00 uur door Fred van Westreenen, Stadsmarinier Hoeken van gemeente Capelle aan den IJssel. Doe om 15.10 uur mee met de quiz en maak kans op een boodschappen bon! Voor kinderen zijn er leuke activiteiten: er is een springkussen en vanaf 14:00 uur kunnen kinderen zich laten schminken. De opening duurt tot 17.00 uur.

Adres De Plint

De Plint is te vinden aan Purmerhoek 337A Capelle aan den IJssel (tussen de twee hoofdingangen).

Gastvrouw Dolores ontvangt een bezoeker
Gastvrouw Dolores ontvangt een bezoeker – Foto: Welzijn Capelle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio