Gratis kerstdiner Oostgaarde voor 100 wijkbewoners

Capelle aan den IJssel – Het Huis van de Wijk Oostgaarde en Wijkoverlegplatform (WOP) Oostgaarde bieden 100 wijkbewoners, gratis, een heerlijke warme maaltijd aan tijdens de kerstdagen. Jay Gayadin, lid van WOP Oostgaarde, wilde dit jaar echt iets doen voor de bewoners.

Harde gevolgen crisis

Als ondernemer ziet Jay de harde gevolgen van corona en hij vatte het plan op bewoners die alleen zijn in deze pittige tijd, een hart onder de riem steken. Samen met een aantal vrijwilligers maken zij eerste en tweede kerstdag een heerlijke maaltijd klaar in het pas geopende Huis van de Wijk. Deze maaltijden worden bij de deelnemende buurtbewoners thuis bezorgd, natuurlijk nemen zij daarbij alle veiligheidsmaatregelen in acht.

Diner Oostgaarde

Het diner is geheel gratis. Deelnemers kunnen kiezen uit een warme maaltijd vegetarisch of met vlees. ‘Wij richten deze actie met name op buurtbewoners die alleen zijn met kerst en daarom geen zin hebben om uitgebreid te koken. Ons doel is buurtbewoners een hart onder de riem te steken door middel van een heerlijke maaltijd’, laat het team weten.

Ook meedoen?

Buurtbewoners die graag een maaltijd willen op eerste of tweede kerstdag kunnen zich aanmelden door te bellen naar 06 – 158 85 632 op werkdagen tussen 10.00 en 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img