7.5 C
De Bilt

De Koperwiek krijgt servicepunt ‘The Point’ inclusief pakketpunt in haar centrum en vernieuwt openbare ruimte

Een servicepunt voor bezoekers, met een grote hoeveelheid aan diensten en services. Dat is het idee achter ‘The Point’, het toekomstige servicehart van De Koperwiek in Capelle aan den IJssel. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van dit servicepunt. Tevens krijgt de openbare ruimte rondom dit servicepunt een metamorfose.  Naar verwachting zal het servicepunt medio april 2022 de deuren openen, op dat moment zal ook de laatste hand worden gelegd aan de nieuwe openbare ruimte in het grootste overdekte centrum van Capelle aan den IJssel.

‘The Point’: Services en diensten

Het servicepunt ‘The Point’ combineert veelgevraagde services en diensten op één plek in het centrum. Zo is er in de winkel een informatiepunt waar bezoekers terecht kunnen voor vragen, kan men er terecht voor het kopen van De Koperwiek cadeaukaart, maar ook simpelweg voor het maken van kopietjes bij het kopieerapparaat. Daarnaast zijn er verschillende services als een pinautomaat en OV-oplaadpunt en kan men hier een telefoonoplader, rolstoel of kinderwagen lenen.

The Point Koperwiek
Afbeelding_ © Wereldhave

Ook met Max Mobiel

Tot slot wordt vanuit The Point ook de Max Mobiel aangeboden. Max Capelle is een dienst, die wordt verzorgd door Stichting Max Capelle, waarbij minder mobiele mensen en alleenstaande ouderen voor slechts een €1,00 per rit o.a. van en naar het winkelcentrum en naar het IJsselland ziekenhuis gebracht kunnen worden. Maar het tarief geldt ook voor andere ritten binnen de gemeente Capelle aan den IJssel. Stichting Max Capelle is met drie Max Mobielen inmiddels een bekend fenomeen in de straten van Capelle.

The Point wordt gevestigd aan de Koperwiek 47. Street One die nu nog in het pand gevestigd zijn verhuist naar Koperwiek 78, het pand naast de SNS-bank.

Pakketpunt inclusief naai atelier

De meest vernieuwende dienst in The Point is het pakketpunt inclusief naai atelier. Bezoekers en omwonenden kunnen hier terecht om pakketjes van alle online winkels op te halen en terug te sturen, ongeacht welke pakketleverancier de verzending verzorgt. Het pakketpunt is aangevuld met een lokaal naaiatelier zodat online bestelde kleding direct kan worden gepast en vermaakt.

‘The Point’ is een bewezen service concept in de centra van Wereldhave in Nederland en België. De Koperwiek is na Cityplaza, Kronenburg en Presikhaaf de vierde locatie in Nederland waar het servicepunt de deuren gaat openen.

Verbetering openbare ruimte

Het gebied waar The Point zich gaat vestigen, nabij de Jumbo supermarkt, krijgt tevens een flinke make-over. Onder andere komt hier een nieuwe vloer, nieuwe plafondelementen en worden er extra openbare zitgelegenheden en groen toegevoegd. Op het plein nabij The Point komt ook de kiosk van We Buy Gold terug in een geheel vernieuwde uitstraling. De grote bank tegenover C&A krijgt ook een make-over en ook de passage ter hoogte van Douglas krijgt extra zitgelegenheid.

Tot slot wordt er op diverse plaatsen in het centrum extra groen aangebracht. Asset Manager Linda Kleij (Wereldhave) is verheugd met de nieuwe kwaliteitsimpulsen voor De Koperwiek: ‘De komst van The Point met een hoeveelheid aan services en diensten sluit perfect aan op de alsmaar groeiende vraag van service en gemak bij onze bezoeker. Ook de extra zitgelegenheid was een vaak gehoorde wens. We zijn dan ook ontzettend blij met de komst van het servicepunt en de vernieuwing van het openbaar gebied.

2 REACTIES

    • Ten tijde van het publiceren van dit persbericht (februari 2022), bestond het Point nog niet. Het moest nog gerealiseerd worden. Daar gaat het bericht ook over. Citaat: “het toekomstige servicehart van De Koperwiek in Capelle aan den IJssel” Dan hadden wij wel heel creatief moeten zijn vrees ik. Wij hopen dat het zo verduidelijkt is. (red.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio