11.8 C
De Bilt
zondag, 22 mei 2022

Koperwiek wordt uitgebreid met sportschool van Basic Fit

Capelle aan den IJssel – Sinds 2017 is De Koperwiek aan het vernieuwen en moderniseren. Er kwamen nieuwe passages, vernieuwde winkels, moderne ingangen en een parkeergarage met 280 gratis parkeerplekken. Op 3 december van dit jaar wordt tevens het nieuwe versstraat concept, genaamd Every.Deli, officieel geopend.

Basic Fit

De nieuwste aanwinst die begin 2022 naar het centrum zal komen is sportschool Basic-Fit. Met de toevoeging van Basic-Fit in het winkelcentrum wordt het aanbod in het overdekte stadscentrum nog completer.

De Koperwiek

Zo heeft De Koperwiek in haar centrum, en in de directe omgeving van het centrum, alle voorzieningen op loopafstand. Van gezondheidszorg tot horeca, en van cultuur tot aan retail. Naast de zeer sterke functie voor dagelijkse boodschappen die er met de supermarkten en verswinkels al was.

Sportschool

Met de komst van de sportschool krijgen inwoners van Capelle en omstreken nog een extra reden voor een bezoek aan het stadscentrum. En voor bezoekers van De Koperwiek wordt het nog gemakkelijker om met een bezoek aan het centrum alles in één keer te combineren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio