2.8 C
De Bilt

Leefbaar Capelle nu ook digitaal dichtbij op WhatsApp

Leefbaar Capelle introduceert deze week, als een van de eerste politieke partijen van Nederland, een Whatsapp kanaal waarmee inwoners op de hoogte gehouden worden van het politieke nieuws in de gemeente. Via dit kanaal kunnen Capellenaren reageren op initiatieven en standpunten van de partij. Ook worden zij op de hoogte gehouden van keuzes van de gemeenteraad.

Daarnaast maakt de partij het mogelijk voor bewoners om makkelijker contact op te nemen met de partij. Via het nieuwe Whatsapp telefoonnummer 06 47 898 692 kunnen inwoners nu op een laagdrempelige manier hun vragen, ideeën en opmerkingen delen met de fractie. Tot op heden kon dit alleen via e-mail.

Leefbaar Capelle wil koploper digitale bereikbaarheid worden

Leefbaar Capelle heeft de wens om de komende tijd uit te groeien tot een van de koplopers van de regio als het gaat om digitale benaderbaarheid en aanwezigheid. Op die manier wil zij ervoor zorgen dat bewoners makkelijker de partij kunnen bereiken, maar de partij ook makkelijker de bewoners kan bereiken. Hiermee hoopt Leefbaar het vertrouwen in de lokale politiek te verbeteren en meer inzicht te geven in het werk van de gemeenteraad.

Leefbaar Capelle Whatsapp kanaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio