10.2 C
De Bilt

Nazorg Borstkanker: gratis informatiemarkt op 11 oktober in het Spijkenisse Medisch Centrum

Ben jij behandeld of nog in behandeling tegen borstkanker? Wil je meer informatie over wat er qua nazorg mogelijk is? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen op deze informatiemarkt. Janssen Huidtherapie begeleid al ruim 20 jaar dames en heren die getroffen zijn door deze vorm van kanker. In dit traject werken zij samen met andere zorgverleners om een optimaal resultaat te bereiken.

De samenwerkingspartners zijn allemaal aanwezig in het Spijkenisse Medisch Centrum op 11 oktober, Bratelle met hun oedeembeha, Human Health-care, Aderans haar center, Tjits care mammacare lingerie en diëtistenpraktijk Food4life.

Nazorg borstkanker

Kom langs en steek je licht op over alles wat er op het gebied van nazorg borstkanker voorhanden is. Ook worden er gratis Observ Huidanalyses gedaan met daarna een make-up ‘touch up’.

1 REACTIE

  1. Ik hoop van harte dat er naast alle aandacht voor de borstkanker patiënt ook aandacht is voor de partner. Over hem (soms haar) hoor of lees je niet veel. Terwijl ook zijn wereld instort bij het kankerbericht en ook zijn toekomst er plots heel anders uitziet.
    En dat terwijl partners een belangrijke rol hebben tijdens de behandeling en in de vaak lange herstelperiode daarna. Meer daarover op :www.manopdemammapoli.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio