19.1 C
De Bilt

Opnieuw grote brand bij S.V. Deltasport Vlaardingen

Vlaardingen- Donderdagochtend 28 maart werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand bij S.V. Deltasport aan de Kooikersweg 2 te Vlaardingen. Al snel werd er opgeschaald naar het sein grote brand omdat de brand uitslaand was. De brand zou ontstaan zijn in de sportkantine van de club en zo hebben gezorgd dat de hele sportkantine is uitgebrand.

Tweede keer in week tijd dat brand ontstaat

Dit is niet de eerste keer deze week dat S.V. Deltasport word opgeschrikt door een brand. Dinsdag 26 maart moest de brandweer ook al uitrukken voor een brand in de sportkantine van de club. Ook bij deze brand werd opgeschaald naar grote brand. Lees dat artikel door te klikken op onderstaand artikel.

Updates via de veiligheidsregio

donderdag 28 maart 2019 – 12:30 De brandweer is ter plaatse bezig met de laatste opruimwerkzaamheden. Het onderzoek naar de brand moet nog beginnen en zal enige tijd in beslag nemen.

donderdag 28 maart 2019 – 6:15: Ook de rookontwikkeling neemt inmiddels flink af, waarmee de overlast voor de omgeving minder wordt. De brandweer blijft wel nablussen en er zal later onderzoek worden gedaan naar de oorzaak.

donderdag 28 maart 2019 – 6:13: Dankzij een fors blusvoertuig van de Gezamenlijke Brandweer is de felheid van de brand af en het oude tribunegebouw behouden.

donderdag 28 maart 2019 – 5:25: De brand zorgt voor veel rookontwikkeling. Er is een verkenningsploeg op pad om dit in kaart te brengen. Last van de rook? Sluit ramen en deuren en schakel ventilatiesystemen uit.

donderdag 28 maart 2019 – 5:21: Het betreft het gebouw dat eerder deze week ook in brand stond. Het gebouw is niet meer te redden en hulpdiensten zetten zich in om tribune ernaast te behouden.

Einde berichtgeving

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio