5.3 C
De Bilt

10 Jaar Zuidplas: update activiteiten en evenementen

Zuidplas – In de afgelopen periode is samen met de organisatoren van de activiteiten en evenementen in het kader van 10 jaar Zuidplas gewerkt aan een nieuwe kalender. Uitgaande van de geldende regels gaan activiteiten en evenementen op aangepaste wijze door in 2020 of worden verplaatst naar 2021.

Activiteiten Zuidplas 2020 en 2021

Een aantal activiteiten zijn – of gaan – in aangepaste vorm door in 2020 in. Dit zijn de activiteiten en evenementen waarbij vooraf gereserveerd kan worden en 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Een aantal zijn inmiddels al van start gegaan. Dit zijn Kunst-, Cultuur en Natuurfestival LandArt (kunstwerken in het landschap bij Leefgoed de Olifant), Heemels Thuisdiner en een fototentoonstelling. Voor de laatste activiteit kunnen nog bijzondere foto’s van Zuidplas worden ingezonden. Dat kan via: www.steenovenskleinhitland.nl/jaarprogramma/index.php

Verschuiven naar 2021

De meeste activiteiten en evenementen verschuiven echter door naar 2021. Hoewel vanaf 1 juli weer grotere evenementen mogelijk zijn, hebben de meeste organisatoren in goed overleg met de gemeente ervoor gekozen hun evenement te verschuiven naar 2021.

In de kalender treft u de nieuwe data voor de evenementen en activiteiten aan in 2020 en 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio