11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Dion Triathlon Hardenberg, de kracht van driedubbel fun!

Hardenberg – Zaterdag 2 juli is de DION Triathlon van Hardenberg op het evenemententerrein bij de Vecht. Met een mooi parcours, de mogelijkheid tot inschrijven op diverse manieren én het vertrouwen dat het er dit jaar toch echt weer van gaat komen, is de organisatie er weer klaar voor en is de inschrijving weer gestart.

Drie onderdelen DION Triathlon

Inschrijven kan voor drie onderdelen. Eerste mogelijkheid is inschrijven 1/8 triathlon; 500 meter zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen. Tweede mogelijkheid is de 1/4 triathlon; 1 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen. En nieuw dit jaar zijn de agegroup-kampioenschap triathlon; 1,5 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen.

Dit jaar starten de professionele én recreatieve deelnemers weer samen aan de start. Ook is het wederom mogelijk om als team in te schrijven. Zo kan men met drie mensen een team vormen en ieder een eigen onderdeel van de triathlon voor zijn of haar rekening nemen. Inschrijven kan via www.triathlonhardenberg.nl

Driedubbel fun

De DION Triathlon draait natuurlijk veelal om de drie onderdelen; fietsen, zwemmen en hardlopen. Het parcours van de Triathlon brengt de deelnemers weer langs de mooie plekken van Hardenberg. Daarnaast is er dit jaar extra aandacht voor het programma voor publiek. Dus op het evenemententerrein langs de oevers van de Vecht wordt gezorgd voor een gezellig vermaak tijdens het aanmoedigen en is de wedstrijd op schermen te volgen via een live-verbinding.

Regio in beweging

Dion is al jaren lokale hoofdsponsor van de triathlon in Hardenberg en erg betrokken bij het evenement. “Het is bijzonder om te zien dat er zo veel vrijwilligers zijn betrokken bij de organisatie van de DION Triathlon in Hardenberg”, aldus Jeroen Broekenellis, directeur Dion.

“Als organisatie ondersteunen wij de Triathlon graag. Zo hopen we dat we de regio nog meer in beweging te kunnen zetten. Of het nu gaat om een recreatief doel, of dat iemand gaat voor de winst, het belangrijkste is en blijft dat iemand met plezier de strijdt aangaat met zichzelf. We hopen dit jaar ook dat veel bedrijven zich met teams aanmelden, want samen meedoen is natuurlijk nog mooier.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio