20.8 C
De Bilt

Hoe ziet de dorpsrand van Heino er straks uit? Praat mee op 4 juli

De ‘Dorpsrand Heino’ is het gebied tussen de N35 en de bebouwde kom van Heino. Hoe zie jij de toekomst van dit gebied? Praat mee op maandagavond 4 juli. Tijdens deze inloopbijeenkomst halen we de wensen en ideeën uit Heino op. Je bent tussen 19.00 uur en 21.00 uur van harte welkom in de kantine van VV Heino. Aanmelden kan via www.raalte.nl/dorpsrand-heino-n35.

Woningbouwopgave dorpsrand Heino

Wethouder Alexander Kreule: “Er speelt veel in dit gebied. Denk aan de woningbouwopgave, de opwaardering van de N35, de uitbreiding van bedrijventerrein Blankenfoort en klimaat- en energieopgaven. Dat biedt kansen. Het is goed om samen na te denken over de toekomst van dit gebied. Zo creëren we ‘spelregels’ voor nieuwe ontwikkelingen. Dit leggen we vast in een ontwikkelvisie.”

Drie bijeenkomsten

Deze eerste bijeenkomst staat in het teken van verkennen. Wat vindt Heino belangrijk? En wat kan het gebied betekenen voor het dorp? Daar gaan we samen op een creatieve manier mee aan de slag. Later volgen nog twee bijeenkomsten waarin verschillende scenario’s aan bod komen en we de conceptvisie presenteren.

Adviesbureau Land-id stelt de visie op. De kerngroep, bestaande uit inwoners en ambtenaren, begeleidt het proces. Ga voor meer informatie naar www.raalte.nl/dorpsrand-heino-n35.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio