3.9 C
De Bilt

Koopstromenonderzoek Oost Nederland

‘Doet u uw dagelijkse boodschappen dicht bij huis of gaat u hiervoor naar een andere plaats? Waar gaat u heen als u bijvoorbeeld kleding en schoenen koopt? Hoe vaak koopt u online? En hoe tevreden bent u over het winkelaanbod bij u in de buurt?’ Allemaal vragen uit het koopstromenonderzoek dat de komende weken in de gemeente Hellendoorn door I&O Research wordt uitgevoerd, samen met ruim 80 andere gemeenten in Oost Nederland.

Koopstromenonderzoek

Het koopstromenonderzoek wordt elke vier jaar uitgevoerd. Door informatie over de koopstromen kan de gemeente samen met ondernemers en de provincie bekijken hoe ze haar winkelgebieden kan versterken en verbeteren.

Doe mee!

Meedoen aan het onderzoek kan via http://www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Daarnaast worden inwoners door middel van een brief uitgenodigd om deel te nemen. Deze brieven vallen in de periode van 20 september tot 13 oktober 2023 op de deurmat. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaukaarten van € 25 verloot.

Meer informatie of vragen?

Op www.koopstromen.nl staat het filmpje “Koopstromen in 1 minuut” met uitleg over het onderzoek. Vragen stelt u via helpdesk@ioresearch.nl of via de helpdesk, telefoonnummer 0800 0191 (gratis). Bij de helpdesk regelt u ook telefonische afname van een aantal vragen als u niet in staat bent online deel te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio