15.6 C
De Bilt

Kunstenares Marina Nijdeken zoekt inwoners Olst om te portretteren voor tijdmachine fietstunnel

Marina Nijdeken is op zoek naar mensen uit Olst en omgeving die ze mag portretteren. In de nieuwe fietstunnel bij de Ter Stegestraat mag zij een tijdmachine van Olst maken. Daarvoor zoekt zij inwoners, van jong tot oud, met bijzondere verhalen of belevenissen die betrekking hebben op Olst. Marina is juist nieuwsgierig naar de gewone mensen met een mooi verhaal. Ook mensen die heel actief bij een vereniging zijn, of graag iets voor een ander betekenen, hebben volgens de kunstenares verhalen die mooi bij het project passen!

Marina wil jou graag portretteren

Dus heb je iets speciaals meegemaakt, iets geks te vertellen, ben je heel trots op iets of wil je wat anders kwijt over Olst, stuur dan een mailtje naar Marina Nijdeken op mgnijdeken@gmail.com. Wellicht staat zij dan binnenkort bij jou op de stoep om je verhaal te horen en een prachtig portret van je te maken voor de tunnel!

Olster tijdmachine

Als je de nieuwe tunnel in stapt of fietst waan je je in de Olster tijdmachine! Een tunnel door de tijd! Tijd is van en voor alle generaties. Je hebt verleden, heden en toekomst. Herinneringen zorgen voor verhalen in het nu en verbindt de volgende generatie aan de toekomst.

Een tunnel van iedereen

Je ziet de verhalen van vroeger en van nu in combinatie met oude foto’s, portretten en krantenknipsels. Sommige foto’s zijn vastgeplakt met plakband en sommige hebben nog zo’n mooi wit kartelig randje. Hier en daar heeft iemand met mooie krulletters iets onder een foto gezet. Is het nou een jaartal wat daar staat? Je ziet, door Marina getekende pentekeningen van de markt, het oude station en de Bökkers Mölle. Komt jouw verhaal er straks ook bij te staan? Mail dan naar mgnijdeken@gmail.com en laat je gegevens achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio