21.2 C
De Bilt

Soepcafé Olst van 24 juni gecancelled

Olst – Helaas kan het Soepcafé op 24 juni niet doorgaan. We hebben voor deze ronde te weinig vrijwilligers en bovendien vindt er op dezelfde dag het festival Achter de Diek plaats in het Olsterhof park, met veel muziek én lekker eten. Na een zomerstop zullen we op de laatste zaterdag van september weer doorgaan met het maandelijkse Soepcafé.

Soepcafé

In 2016 werd het Soepcafé voor het eerst georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers die duurzaamheid en sociale verbinding een warm hart toe dragen. Het Soepcafé gebruikt namelijk overgebleven groente die niet meer verkocht wordt door de Plus, maar die nog prima te gebruiken is voor een heerlijke maaltijd van soep, salades en dessert. Elke laatste zaterdag van de maand wordt deze heerlijke maaltijd aangeboden voor onze gasten, jong en oud. De reacties zijn altijd heel positief. Naast het lekkere eten wordt het gezellig samenzijn ook zeer gewaardeerd.

Vrijwilligers

Om dit mogelijk te blijven maken, zijn we nog op zoek naar meer vrijwilligers. Het kost maar een paar uurtjes per maand. Vrijwilligers kunnen meehelpen met het koken; groente snijden, salades opmaken enz. Maar je kunt ook meehelpen met de avondploeg; bedienen van de gasten en samen zorgen dat de keuken weer netjes wordt achter gelaten.

Het kost ongeveer 2 uurtjes. En als we genoeg vrijwilligers hebben, dan hoeft ook niet iedereen elke maand mee te helpen.
Meer informatie: astridschoots@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio