16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Vakschool 100% Gastvrij zoekt oudere werknemers voor horeca

Hardenberg – De Vakschool 100% gastvrij is hard op zoek naar oudere werknemers in de horeca. Toerisme en recreatie zijn erg belangrijk voor het Vechtdal. Niet voor niets wil het Vechtdal de meest gastvrije regio van Nederland worden. Daarvoor zijn mensen met hart voor gastvrijheid nodig, want gastvrijheid is mensenwerk.

Vakschool 100% Gastvrij

De Vakschool 100% Gastvrij is opgericht door 17 belangrijke bedrijven in het Vechtdal om samen te werken aan de doelen van de regio. Zij zijn op zoek naar mensen met een passie voor gastvrijheid. Daarbij richt de vakschool zich niet alleen op jongeren die klaargestoomd worden voor de sector. Maar ook op andere mensen die op zoek zijn naar zinvol en aantrekkelijk werk. Waar kun je dan beter terecht dan in de sector van de (glim)lach?

Gastvrijheid kent geen leeftijd

Om in de vrijetijdssector aan de slag te kunnen gaan, zijn diploma’s niet het belangrijkst. Ook leeftijd zegt weinig, want gastvrijheid is niet aan leeftijd gebonden. We hebben een flinke uitdaging en iedereen is welkom, van tieners tot tachtigers. Wat we alleen nodig hebben, is een gastvrije houding en passie voor gastvrijheid. We richten ons in eerste instantie op de horeca en op mensen die ervaring en kennis ergens anders hebben opgedaan. Vroeger noemden we hen ‘senioren’, maar eigenlijk bedoelen we ‘seniors’, mensen met (levens)ervaring en kwaliteit.

Kick-off bijeenkomst op 2 november

Voelt u zich aangesproken? Kom dan op 2 november naar de Beerze Bulten voor de start van dit traject. Bent u enthousiast, dan starten we meteen met een korte training in praktische vaardigheden voor de bediening. Daarna kunt u aan de slag in een leer-werktraject bij één van de bedrijven van Vakschool 100% Gastvrij, of u kiest voor een ander traject van de Vakschool.

Namens de Vechtdalgemeenten, het UWV en de Vakschool 100% Gastvrij nodigen we u van harte uit voor de bijeenkomst van 2 november. U kunt zich tot 28 oktober aanmelden door een mail te sturen naar laura.veenman@uwv.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio