10.2 C
De Bilt

Nieuw asfalt op Zandbergsestraat voor bebouwde kom Graauw

Het deel van de Zandbergsestraat aan de inkom van Graauw krijgt een nieuwe laag asfalt. Het gaat om het deel van de straat tussen de huisnummers 2a en 12. Het werk voeren we op 29 en 30 augustus 2022 uit.

Wat gaat er gebeuren op de Zandbergsestraat?

We halen eerst de bovenste, oude laag asfalt weg. Daarna brengen we een nieuwe laag asfalt aan. Tenslotte zetten we de wegmarkeringen op de nieuwe laag.

Is er verkeershinder?

Op beide dagen is het gedeelte van de Zandbergsestraat tussen de huisnummers 2a en 12 afgesloten voor alle verkeer. Ook het parkeerterrein tegenover het sportpark en de parkeervakken aan de zijde van het sportpark zijn niet bereikbaar. De opritten/percelen tussen de huisnummers 2a en 12 zijn tijdelijk niet bereikbaar met de auto. Woningen blijven over het trottoir of via tijdelijke voorzieningen voor voetgangers altijd bereikbaar.

Wat is de omleidingsroute?

Verkeer vanuit Graauw richting Hulst en andersom kan de bestaande omleiding volgen. Die is van kracht in verband met de werkzaamheden in Zandberg. De woningen aan het gedeelte van de Zandbergsestraat tussen de komgrens van Graauw en de komgrens van Zandberg, zijn op beide dagen bereikbaar via Zandberg.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio