21.7 C
De Bilt

O’ wat ben je mooi: uitslag fotowedstrijd

Oisterwijk – In de maand mei heeft Citymarketing Oisterwijk de fotowedstrijd O’ wat ben je mooi uitgeschreven. De oproep was om een foto van jouw allermooiste plek of moment in Oisterwijk, Moergestel of Heukelom in te sturen. Hierop is heel enthousiast gereageerd. In totaal zijn bijna tweehonderd schitterende foto’s ingezonden! De natuur was daarbij veruit favoriet. In het bijzonder de Oisterwijkse vennen en de Kampina bij zonsopkomst en zonsondergang.

Winnaar van O’ wat ben je mooi

De jury, bestaande uit Casper Boot van Zilverblauw, Ed Mutsaers van IRX Communicatie en Toon Sanders voorzitter van Centrummanagement Oisterwijk, was erg onder de indruk van de hoge kwaliteit van de foto’s. De keuze voor de tien winnende foto’s was dan ook niet eenvoudig. Uiteindelijk is Ronne Vinkx gekozen tot de winnaar van de fotowedstrijd.

Spectaculaire zonsondergang

Hij maakte een foto van een spectaculaire zonsondergang op de Kampina. Ronne ontvangt een lokale cadeaubon ter waarde van € 100,- en zijn foto krijgt een plekje in de expositie van een selectie van alle ingezonden foto’s. De expositie van O’wat ben je mooi is later dit jaar te zien bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) Oisterwijk in Tiliander in Oisterwijk. Informatie hierover volgt nog. Ook komt er een serie ansichtkaarten en een kalender.

Top 10

De winnaars hebben intussen allemaal een persoonlijk bericht gehad. De overige inzenders wil Citymarketing Oisterwijk heel erg bedanken voor hun mooie foto’s!

Nieuwsgierig naar de winnende foto’s

Ben je benieuwd naar de winnende foto’s? Kijk dan op www.bezoekoisterwijk.nl/owatbenjemooi

De fotowedstrijd is van Citymarketing een onderdeel van de promotiecampagne O’ wat ben je mooi. De campagne is een samenwerking van Citymarketing, Buitengebied- en Centrummanagement Oisterwijk en wordt mede mogelijk door de gemeente Oisterwijk.

1 REACTIE

  1. Op pagina 12 van ‘de Nieuwsklok’ staat paginagroot de uitslag van de Fotoprijsvraag, met de oplossing en de winnaars daarvan.
    Maar wat een onduidelijke geheel, zowel fotografisch als tekstueel is dit een groot minpunt voor O’ Wat ben je mooi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio