16.1 C
De Bilt

Gluren bij Duurzame Buren in regio Westfriesland

In Gluren bij Duurzame Buren – een initiatief van de zeven Westfriese gemeenten – krijg je met filmpjes een kijkje in huis bij mensen die tegen dezelfde vragen aanlopen. Zij kijken hoe ze hun huis klaar kunnen maken voor de toekomst. Zijn zonnepanelen op mijn huis nog wel rendabel? Waar moet ik beginnen bij het isoleren van mijn woning? Welke warmtepomp past het best bij mijn woonsituatie? En hoe bespaar ik slim energie?

In drie themaweken komen verschillende onderwerpen en woningen aan bod. De eerste themaweek staat in het teken van energie opwekken. Hier nemen we een kijkje bij de woning van Bas. Hij vraagt zich af het nog zin heeft om zonnepanelen op zijn dak te leggen. En hoe zit het dan met terugleverkosten en het einde van de saldering? Een adviseur van het Duurzaam Bouwloket gaat al zijn vragen (en ook jouw vragen!) beantwoorden. Kijk op woensdag 26 juni om 20:00 naar onze live uitzending vanuit Venhuizen.

Aanmelden voor Gluren bij duurzame buren

Meld je nu aan via https://duurzameburen.webinargeek.com/gluren-bij-duurzame-buren-2024-venhuizen. Op vrijdag 28 juni kun je terecht bij een van onze ‘energiebespaarlocaties’ waar een adviseur/coach klaarstaat om al je duurzame vragen te beantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio