14.5 C
De Bilt
woensdag, 29 mei 2024

Preventiemarkt op De Dijk: Alle informatie op 1 plek!

Het Jongerenwerk Medemblik organiseert dinsdag 14 november een Preventiemarkt. Op deze avond is alle informatie over belangrijke opvoeding- en welzijnsthema’s op 1 plek te vinden. Tal van organisaties, professionals en vrijwilligers zullen zichzelf presenteren en klaar staan om vragen te beantwoorden.

De avond heeft een informele setting en is gevuld met korte presentaties, activiteiten, informatieve brochures, flyers en informele gesprekken.

Preventiemarkt

Je kunt op de Preventiemarkt terecht voor informatie en met vragen over allerlei onderwerpen zoals alcohol & drugs, social media, (mentale) gezondheid, jeugdcriminaliteit en nog veel meer. Jongerencentrum Missing (gelegen naast de school) is open en biedt iedereen de gelegenheid een kijkje te nemen in het reilen en zeilen van een jongerencentrum en hun rol binnen het jongerenwerk. De markt is voor alle ouders, tieners, jongeren en andere belangstellenden uit heel gemeente Medemblik en omgeving.

Waar?

Locatie van de markt is SG De Dijk (Admiraliteitsweg 6) in Medemblik en de avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig en bezoekers kunnen binnenlopen tussen bovengenoemde uren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio