8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Amnesty Internationallaan van 13 – 19 juni afgesloten tussen 19.00 en 7.00 uur

Hellevoetsluis – Van 13 tot en met 19 juni wordt de Amnesty Internationallaan en Rijksstraatweg / Brielsestraatweg tussen 19.00 uur en 7.00 uur afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Het asfalt op deze wegen is toe aan grootschalig onderhoud. De gemeente Hellevoetsluis heeft aannemer Versluys & Zoon B.V. opdracht gegeven om het bestaande asfalt te vervangen.

Asfalt aanpakken Amnesty Internationallaan

De werkzaamheden aan de Amnesty Internationallaan vinden ’s avonds en ’s nachts plaats. Overdag worden de wegen opengesteld voor het verkeer. Hierbij geldt een snelheidsbeperking van 30 km/ h. Op www.hellevoetsluis.nl (zoek: wegwerkzaamheden) staat een uitgebreide planning en beschrijving van de werkzaamheden.

Omleidingen

Omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Houd rekening met een langere reistijd om uw bestemming te bereiken.

Openbaar vervoer

Tijdens de werkzaamheden rijdt EBS met een aangepaste dienstregeling. De aangepaste dienstregeling is te vinden op de website van EBS: www.ebs-ov.nl/voorne-putten-rozenburg.

Vragen

Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Ruud de Vos, omgevingsmanager van Versluys. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 55 21 60 82 of per e-mail  rdevos@versluysgroep.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio