14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Huiskamerconcerten Woerden ontvangen Leif de Leeuw en Sem Jansen en kondigen nieuwe avonden aan

Na bijzondere huiskamerconcerten van Ruben Annink en Douwe Bob was het afgelopen dinsdag genieten van Leif de Leeuw en Sem Jansen tijdens het tweede reeks concerten in Woerden van het seizoen 2023.

Huiskamerconcert

Wanneer je naar het huiskamerconcert komt weet je niet wie de artiest is. Toen de luisteraars de huiskamer binnenliepen viel de hoeveelheid gitaren gelijk op. Het was al duidelijk dat het een muzikale avond ging worden. Na het welkomswoord en aankondiging was genieten van het gitaarspel van de beste blues rock gitarist van Nederland, Leif de Leeuw, en zijn muzikale partner Sem Jansen. Aan de hand van verhalen namen ze de luisteraars mee in hun muzikaliteit en avonturen.

Leif de Leeuw
Leif de Leeuw – Foto: Aimée Mooiman

In mei zijn er weer nieuwe avonden. Op dinsdag 16 mei is er een reguliere avond bij iemand thuis met weer een bijzondere act. Op dinsdag 30 mei wordt er een uitstapje gemaakt naar een bijzondere locatie voor pianoconcert. Eén van de beste neo-klassieke pianisten is te gast. Aanmelden voor deze avonden in mei kan door een mail te sturen naar huiskamerconcertenwoerden@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio