16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Je laatste beker is een borrelplank waard tijdens Koningsnacht in Woerden!

Inmiddels is het voor iedereen normaal dat je je beker tot het laatste moet bewaren tijdens evenementen. Woerden Bruist geeft tijdens Koningsnacht het principe ‘never give up on your cup’ een extra lading. Breng jij ook jouw láátste beker netjes terug bij de bar? Dan maak je kans op één van de zes borrelplanken voor twee personen bij de Woerden Bruist horeca: Café de Pompier, Van Rossum, Winebar & Bites, BijPetrus, Breuren en Loef & Lij. Zo kun je op een later moment nog eens nagenieten van die heerlijke avond met onder andere party-DJ Marco.

Proef met laatste bekers bijna geslaagd

Tijdens de Koeiemart en de Nacht van Woerden in 2023 deed Woerden Bruist een proef met als doel 80% van de bekers in te zamelen, zodat ze gerecycled konden worden. Deze proef was bíjna geslaagd. Het inzamelen van de laatste bekers bleek lastig. Met deze winactie probeert Woerden Bruist de bezoekers te motiveren om ook die laatste beker in te leveren. Laat je je gegevens achter bij het inleveren van je laatste beker, dan maak je kans op een voucher, waarmee je op een door jouw gewenst moment kunt gaan genieten van twee drankjes en een borrelplank voor twee personen.

Hoe werkt het verder met de drankjes?

Voor je eerste drankje betaal je een half muntje recyclekosten. Dat geld wordt ook daadwerkelijk ingezet om aan het eind van het evenement de bekers te recyclen. Ga je een tweede of derde drankje halen? Dan lever je je oude beker in en hoef je dat halve muntje niet nog een keer te betalen. Ben je je oude beker kwijt? Dan betaal je gewoon weer dat halve muntje extra. De prijs van een muntje bedraagt €1,80.

De pitcher, het nieuwe rondje

Een rondje halen voor je vrienden is een stuk lastiger als je eerst alle bekers moet inzamelen. Na het succes van de pitchers, die bij Koeiemart werden geïntroduceerd, zullen deze ook tijdens Koningsdag weer volop verkrijgbaar zijn. Een pitcher is een grote kan bier, waarmee je heel makkelijk een rondje kan schenken aan je vrienden. Op de pitcher zit statiegeld van 3 munten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio