20.3 C
De Bilt

Mr J.B. Kanlaan in Staphorst krijgt groot onderhoud

Het wegdek van de Mr. J.B. Kanlaan in Staphorst is hard toe aan vervanging. Het gaat om het deel tussen Punthorst en de Evenboersweg. Dit werk aan de Mr. J.B. Kanlaan begint in de week van 21 augustus. Tegelijk legt netbeheerder Enexis een extra stroomkabel tussen Punthorst en de Oosterparallelweg. Eind september is naar verwachting alles klaar. Tijdens dit groot onderhoud gelden aanpassingen voor het verkeer.

Groot onderhoud wegdek Mr. J.B. Kanlaan

Het groot onderhoud aan het wegdek vindt plaats:

  • vanaf (Punthorst) 34 tot 41;
  • van 52 tot 63 in de bocht.

Het werk wordt uitgevoerd door aannemer Schagen Infra. De huizen en bedrijven blijven zo goed mogelijk bereikbaar. Schagen Infra houdt de bewoners en ondernemers hierover op de hoogte.

Aanpassing verkeer

Tijdens het groot onderhoud aan het wegdek is de Mr J.B. Kanlaan afgesloten. Fietsers kunnen het fietspad wel blijven gebruiken.

Stroomkabel

Enexis legt een extra stroomkabel in de berm tussen rijbaan en fietspad. Het gaat om het deel vanaf de trafo-ruimte bij huisnummer 18 tot aan de Oosterparallelweg (Tuin).

Aanpassing verkeer

Tijdens dit werk geldt eenrichtingsverkeer tussen Punthorst en Staphorst. Punthorst is bereikbaar via de Spoordijk-Dekkersweg en de Schapendijk. Vanuit Punthorst kan het verkeer wel via de Mr. J.B. Kanlaan naar Staphorst. De adviesroute van en naar de N337 is via de A28.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio