Kampioenen handbal van Green Park Aalsmeer sfeervol gehuldigd

Aalsmeer – Begeleid door gezang en onder het toeziend oog van veel liefhebbers van handbal, raadsleden, familie en vrienden zijn de kampioenen van Green Park Aalsmeer donderdag gehuldigd door wethouder Robbert-Jan van Duijn. De meiden junioren C1, de heren A1 en Heren 1 werden geëerd met mooie woorden, bloemen en een leuke attentie.

Handbal van meiden met een missie

Als eerste werden de handbal meiden junioren C1 toegesproken door de wethouder. De jonge talentvolle handbalsters noemen zich ‘Meiden met een Missie’. Een trotse Robbert-Jan van Duijn: “Die missie is dit seizoen geslaagd, al was het in de finale tegen SEW nog bloedstollend spannend”.

Heren handbal leveren prachtige cijfers

Ook de heren van de A1 kregen lovende woorden. “Wat een prachtige cijfers hebben jullie dit seizoen in de boeken gezet”, zei de wethouder. “Dat belooft wat voor de toekomst van het handbal in Aalsmeer”.

Veel vertrekkende spelers bij Heren 1

Bij Heren 1 werden de vertrekkende spelers door de wethouder naar voren geroepen. Remco van Dam en Quinten Ouderland stoppen vanwege hun banen, Robin Boomhouwer wil graag meer tijd voor zijn familie en vrienden en Erik Blaauw gaat handballen bij Volendam. Aan de laatste vroeg Robbert-Jan of hij zijn kampioensmedaille naar de eerste training bij zijn nieuwe club om gaat doen.

Speler van het jaar

Tim Bottinga is afgelopen seizoen door coaches van de eredivisie en de Beneleague gekozen tot speler van het jaar. Ook hij werd door de wethouder nog even extra in het zonnetje gezet. Net als teambegeleidster van Heren 1, Gera van Dam, die na zeven jaar meer tijd vrij gaat maken voor haar gezin en vorig jaar geboren kleinzoon.

Ook dank aan vrijwilligers

Ook de voorzitter van Green Park Aalsmeer, Mike van der Laarse, had nog een woord voor zijn helden en de vrijwilligers die zich inzetten voor het handbal in Aalsmeer. Aan de wethouder overhandigde Mike een kleine replica van de kampioensschaal van dit seizoen. De wethouder zei tot slot te verwachten dat volgend jaar rond dezelfde tijd weer een handbalfeestje kan worden gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img